OKULUM TEMİZ PROJESİ ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

2020-2021 Eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında covid 19 vb. salgın hastalıklarına karşılık önlem amacıyla okul aile birliği bütçesi (1000,00 TL bütçe ayrılmıştır.) çalışmalarımıza başladık. Tüm sınıflarımızda sınıf kapıları Covid 19 uyarı panosuna dönüştürülerek öğrencilerimizin dikkatini çekecek bilgilendirme ve uyarı levhaları asıldı. Okul girişine kapı önü dezenfektan paspası ve havuzu ile dezenfektan standı ile kol dirsekli makinesi alınarak bina girişine konulmuştur. 11 adet kollu dezenfektan aparatı ve bidonu alınarak binamızda yer alan tüm sınıf, bölüm ve koridorlara montajı yapılarak uyarı levhaları asılmıştır. Bina girişi ile merdiven başlangıç ve bitiş noktalarına covid 19 sosyal mesafe uyarı etiketleri yapıştırılmıştır. Okulumuzda karantina odası oluşturularak 100 adet maske, 10 litre el dezenfekten sıvısı, 1 adet gözlük, 5 adet yüz siperliği alınmıştır. Her katta bulunan koridorlara maske, eldiven ve diğer kişisel atıklar için  pedallı çöp kovaları konulmuştur. Okulumuz sınıf ogretmeni Neslihan UYAR tarafından 1 adet  ateş ölçer hediye edilmiştir. Okulumuzun risk degerlendirmesi yapılarak çalışmalar yürütülmektedir.